Radio Garden - To δωρεάν «Google Earth» του παγκόσμιου ραδιοφώνου

Δωρεάν ραδιοφωνικοί σταθμοί απ' όλο τον κόσμο



To Radio Garden είναι μια εξαιρετική δωρεάν web εφαρμογή (υπάρχουν και εκδόσεις για κινητά) που εξομοιώνει τη σφαίρα της Γης, σαν άλλο Google Earth, όπου αντί να περιηγείσαι στα σοκάκια των πόλεων, πηγαίνεις από χώρα σε χώρα και ακούς τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιοχής που θα κλικάρεις, άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις!

Περιέχει χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς απ' όλο τον κόσμο (κυριολεκτικά) οι οποίοι απεικονίζονται ως πράσινες κουκκίδες. Πραγματικά, έπαθα πλάκα από την τεράστια γκάμα των σταθμών που υπάρχουν και σε συνδυασμό με τον ομολογουμένως έξυπνο τρόπο απεικόνισης μέσω της γήινης σφαίρας, ταξιδεύεις «μαγικά» σε μουσικές κουλτούρες του κόσμου.

Δωρεάν ραδιοφωνικοί σταθμοί απ' όλο τον κόσμο


Επιπρόσθετα, μπορείς να βάλεις στα αγαπημένα σταθμούς που ακούς πολύ συχνά ενώ μπορείς να προτείνεις και δικούς σου σταθμούς που (ίσως) δεν περιέχονται στην εφαρμογή, μέσω μιας ειδικής φόρμας που πρέπει να συμπληρώσεις. 

Στο Download link που σου δίνω πιο κάτω, θα μπορείς να κατεβάσεις τις εφαρμογές για Android και iOS ενώ έχεις τη δυνατότητα να περιηγηθείς άμεσα από τον υπολογιστή σου μέσω της web έκδοσης του Radio Garden. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal