Spark - Ο απόλυτος email client για iPhone και Mac έγινε διαθέσιμος για Android

διάσημη εφαρμογή για Apple, αντικαταστάτης inbox,gmail


Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση πως η Google σκοπεύει να "τελειώσει" την εφαρμογή διαχείρισης email Inbox, η Readdle άρπαξε την ευκαιρία για να φέρει στο Android τον δικό της email client, το Spark, μία εφαρμογή που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στις συσκευές τις Apple.

Μία από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του Spark είναι η αυτόματη κατηγοριοποίηση των εισερχόμενων email. Το Spark μπορεί να αναγνωρίσει ποια email είναι διαφημιστικά, π.χ. newsletter, και να τα χωρίσει από τα υπόλοιπα email. Ταυτόχρονα αυτό θα κατηγοριοποίηση και άλλα email ως ειδοποιήσεις, αν αυτά αφορούν την εξέλιξη μίας παραγγελίας σας από ένα eshop, τα στοιχεία μίας πτήσης, ή μία πληρωμή μέσω κάρτας. Όλα αυτά βοηθούν ώστε τα προσωπικά σας email, ή αυτά που αφορούν την εργασία σας, να παραμένουν ψηλά στην λίστα σας και να μην ενοχλείστε, όταν δεν έχετε χρόνο, από άσχετα email.

Ταυτόχρονα με το Spark μπορείτε να προγραμματίσετε την αποστολή ενός email σε συγκεκριμένη ώρα, ενώ αυτό μπορεί να μπει σε σίγαση για όσο επιθυμείτε, ώστε να μην ειδοποιήστε για νέα email το βράδυ ή όταν είστε σε διακοπές. Τέλος, το Spark διαθέτει λειτουργίες όπως η σύνταξη ενός email συνεργατικά από πολλά άτομα, όπως γίνεται και στα Google Docs, κάτι που το κάνει κατάλληλο για ομάδες φοιτητών ή επαγγελματιών.


Έκδοση: 2.0.0
Μέγεθος: 64MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Mac OS
Κατασκευαστής: Readdle Inc
Πηγή: sparkmailapp.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram