Wallpapers» - Η καλύτερη εφαρμογή για Wallpapers από την Google

Υψηλής ανάλυσης Wallpapers για το κινητό σου


To Wallpapers από την Google, είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή για να βάλεις στο Android κινητό σου και να εναλλάσεις εικόνες υψηλής ανάλυσης στην επιφάνεια εργασίας.

Ανοίγοντας την εφαρμογή θα αντικρίσεις τις κατηγορίες των Wallpapers όπως Landscapes, Textures, Earth, Cityscape κ.α, όπου θα μπορείς να επιλέξεις την εικόνα που θέλεις να βάλεις ως Wallpaper. Όλες οι εικόνες είναι σε πολύ υψηλή ανάλυση ενώ καθημερινά ανανεώνεται η εφαρμογή με νέες προσθήκες φωτογραφιών.
Επιπρόσθετα, μπορείς να δεις διάφορες πληροφορίες για την φωτογραφίες, όπως τον Καλλιτέχνη και την τοποθεσία που βρίσκεται.
Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος και δεν είναι άλλο από την υπηρεσία «Daily Wallpaper», όπου καθημερινά αλλάζει αυτόματα η φωτογραφία που έχεις ως Wallpaper από την κατηγορία που έχεις επιλέξει.
Στο google play store, η βαθμολογία της εν λόγω εφαρμογής είναι σε υψηλά επίπεδα (4.2 αστέρια) ενώ την έχουν κατεβάσει πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι. Σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR Code:


Έκδοση: 1.3.1
Μέγεθος: 2.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram