«Πάμε Στάση» - Δωρεάν εφαρμογή για διευκόλυνση του Επιβατικού Κοινού

Πάμε Στάση: Δωρεάν εφαρμογή για διευκόλυνση του επιβατικού κοινού


Διαθέσιμη η νεότερη έκδοση της δωρεάν ελληνικής εφαρμογής «Πάμε Στάση» για smartphones, tablet και wearables, η οποία ενημερώνει τους επιβάτες για τις διαδρομές, στάσεις και αφίξεις των λεωφορείων της Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή αυτή στέλνει ειδοποιήσεις για την ακριβή ώρα άφιξης του λεωφορείου στη στάση που έχει επιλέξει ο χρήστης. Παράλληλα, παρέχει πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεωφορείων.

Καθημερινά 1.500.000 Αθηναίοι χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Παρόλο που χρησιμοποιούν τις υπάρχουσες εφαρμογές ΜΜΜ, ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο ξοδεύοντας χρόνο και περιμένοντας στη στάση.
Με το Πάμε Στάση, ο χρήστης ρυθμίζει μία φορά την ειδοποίηση του και η εφαρμογή αναλαμβάνει να τον ειδοποιεί καθημερινά (ή τις ημέρες που έχει επιλέξει) για το πότε πρέπει να ξεκινήσει.

Σκοπός είναι ο χρήστης να προγραμματίσει έγκαιρα τις μετακινήσεις του, χωρίς περιττές αναμονές στις στάσεις.

Τι προσφέρει η εφαρμογή

Μέσω της εφαρμογής, το επιβατικό κοινό της Αθήνας μπορεί:

  • Να λαμβάνει ειδοποιήσεις για την ακριβή ώρα άφιξης του λεωφορείου ή του τρόλεϊ σε συγκεκριμένη στάση.
  • Να βλέπει όλες τις αγαπημένες του στάσεις με ένα κλικ, τον χρόνο άφιξης του λεωφορείου στην στάση, όλα τα δρομολόγια, καθώς και πότε αναχωρεί το επόμενο δρομολόγιο.
  • Ειδοποιήσεις για προβλήματα στη γραμμή, όπως απεργίες, πορείες και κλειστοί δρόμοι.
  • Λεωφορείο στον Χάρτη


Ερχόμενες Εκδόσεις

Σύντομα, η εφαρμογή θα εμπλουτιστεί και με τις παρακάτω λειτουργίες:

  • Ολοκληρωμένο trip planner, που θα προτείνει την βέλτιστη διαδρομή, θα κάνει πρόβλεψη για την άφιξη του λεωφορείου και θα στέλνει ειδοποίηση για να ξεκινήσει ο χρήστης την διαδρομή του. 
  • Αποστολή ειδοποίησης όταν ο οδηγός βρίσκεται στην αφετηρία, για τους επιβάτες εκείνους που βρίσκονται κοντά στην αφετηρία και ως αποτέλεσμα χάνουν το λεωφορείο.

Το «Πάμε Στάση» είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για Android και iOS συσκευές ενώ μέχρι στιγμής το έχουν κατεβάσει πάνω από 50.000 φορές και η βαθμολογία στο Google Play Store είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα των 4.6 αστεριών.


Update: Από 2 Δεκεμβρίου 2019 η εφαρμογή ξεκίνησε δυναμικές προσφορές επιχειρήσεων του δικτύου της Cardlink που βρίσκονται πέριξ των στάσεων σε επαναλαμβανόμενες διαδρομές. Πιλοτικά, ενσωματώνονται 7 καταστήματα.

Προσφορές για τον επιβάτη

Αυτό  γίνεται μέσω της εξαργύρωσης ενός 4ψήφιου κωδικού μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (πχ. 15 λεπτά), τον οποίο συμπληρώνει το εκάστοτε κατάστημα και θα είναι μοναδικός.
Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί ο επιβάτης να αξιοποιεί τον χρόνο στο λεωφορείο, να εκμεταλλεύεται προσφορές από κοντινά σε αυτόν καταστήματα και να παίρνει τον καφέ του με έκπτωση. Μάθε πως να εξαργυρώσεις την προσφορά ΕΔΩ!



Έκδοση: 2.1.0
Μέγεθος: 7.4 MB (Android) -37.4 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω - iOS 10.0 και άνω
Κατασκευαστής: pamestasi.gr
Πηγήpamestasi.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram