Mars 2020 - Στείλε το όνομά σου στον πλανήτη Άρη

Στείλε το όνομά σου στον πλανήτη Άρη


Ναι, καλά είδατε στον τίτλο και δεν πρόκειται περί λάθους ούτε έχουμε 1η Απριλίου. Η NASA πρόκειται να στείλει τον Ιούλιο του 2020 διαστημικό όχημα (Mars 2020 Rover) στον Πλανήτη Άρη για εξερεύνηση και μαζί με αυτό θα μπορέσει να ταξιδέψει και το όνομά σου μέσα σε ένα ειδικό microchip. Ήδη ξεκίνησαν εδώ και κάποιες ώρες οι αποστολές ονομάτων απ' όλο τον κόσμο (μαζί και η δική μου) και έχουν μαζευτεί σχεδόν 3.000.000 ονόματα. Μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2019 που είναι η διορία για να στείλεις το όνομά σου, φαντάσου τι έχει να γίνει με τις αποστολές.

Όσοι δηλώσουν το όνομά τους για την αποστολή στον Άρη, θα λάβουν και μια αναμνηστική “κάρτα επιβίβασης”, σαν ένα εισιτήριο όπως αυτά των αεροπλάνων. Θα μπορείτε να το κατεβάσετε αμέσως από την σελίδα που θα δώσετε το ονοματεπώνυμό σας. Ήδη το δικό μου στάλθηκε και φιγουράρει στο γραφείο μου.

Για να στείλετε το δικό σας όνομα στον Άρη ακολουθήστε το σύνδεσμο ► Αποστολή του ονόματός σου στον Άρη (Mars 2020 Rover)


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram