«Το Παιχνίδι των Ράζλερ» - Σειρά βιβλίων φαντασίας από τον Κώστα Βουλαζέρη

«Το Παιχνίδι των Ράζλερ»: Δωρεάν σειρά μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας από τον Κώστα Βουλαζέρη


Σε προηγούμενο άρθρο παρουσιάσαμε την απίστευτη σειρά βιβλίων επιστημονικής φαντασίας «Το θρυμματισμένο Σύμπαν» του Κώστα Βουλαζέρη με δεκάδες βιβλία διαθέσιμα δωρεάν από τον επίσημο ιστότοπό του. Τι, νομίζατε ότι τελειώσαμε; Αμ δε, αυτός ο άνθρωπος, λες και έχει μοτεράκι στα χέρια του και γράφει ακατάπαυστα. Μιλάμε για ατελείωτα και πολυσέλιδα μυθιστορήματα! Πάμε να δούμε τη σειρά βιβλίων «Το παιχνιδι των Ραζλερ» όπως τα περιγράφει ο ίδιος ο συγγραφέας:

Το Παιχνίδι των Ράζλερ είναι μια σειρά επικής φαντασίας, αποτελούμενη από έξι τόμους η οποία γράφτηκε την περίοδο 2003-2006.  Η ιστορία διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό αρχαίο κόσμο ο οποίος ονομάζεται  Κουαλανάρα, και περιλαμβάνει πολλούς χαρακτήρες, λαβυρινθώδεις πλοκές, παράξενη μυστικιστική μαγεία, εξώκοσμα όντα, και κοσμοϊστορικά γεγονότα.

Κατεβάστε τη σειρά βιβλίων φαντασίας «Το Παιχνίδι των Ράζλερ»Download


Εκτός από τα βιβλία, θα διαπιστώσετε ότι στην συγκεκριμένη σελίδα υπάρχουν επιπλέον καλούδια όπως οι Χάρτες, οι Λίστες Χαρακτήρων και οι Φυλές της Κουαλανάρα. Σας ευχόμαστε καλό διάβασμα.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram