MobiDic Guitar Chords - Όλες οι συγχορδίες τις κιθάρας στο κινητό σου εικονογραφημένες



Ένα εκπληκτικό και συνάμα εκπαιδευτικό δωρεάν πρόγραμμα με συγχορδίες της κιθάρας έκανε την εμφάνισή του στο Google Play Store με ονομασία "MobiDic Guitar Chords".

Όπως το αναφέρουμε και στον τίτλο, το "MobiDic Guitar Chords" σου παρέχει δωρεάν περίπου 5.000 συγχορδίες για κλασική και ακουστική κιθάρα, όλες με εικονογράφηση, δηλαδή την απεικόνιση του δακτυλισμού πάνω στο μπράτσο της κιθάρας και της σωστής στάσης του χεριού. Κάθε παίξιμο συγχορδίας συνοδεύεται από ρεαλιστικό ήχο ενώ μπορείς να αναζητήσεις τις συγχορδίες που θέλεις πληκτρολογώντας τες.

Το MobiDic Guitar Chords αναπτύχθηκε από Βραζιλιάνους προγραμματιστές και εγκρίθηκε από μεγάλους μουσικούς της χώρας όπως οι Yamandu Costa, Nelson Faria, Daniel Sá, Gustavo Assis-Brasil κ.α.

Το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν για Android συσκευές ενώ χαίρει μεγάλης απήχησης αφού μέχρι τώρα εγκαταστάθηκε πάνω από 500.000 φορές. Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα 4.6/5 αστέρια στο σύστημα κριτικής του Google Play Store.

Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR Code:


Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 49 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: BrainSides
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram