«Windows and Office Genuine ISO Verifier» - Έλεγξε την γνησιότητα των Windows και Microsoft Office

Έλεγχος γνησιότητας Office και Windows

Το «Windows and Office Genuine ISO Verifier» είναι ένα δωρεάν εργαλείο που σου επιτρέπει να ελέγξεις τη γνησιότητα των Microsoft Windows και Office.
Το εργαλείο αυτό είναι ο εύκολος τρόπος να διπλοτσεκάρεις την εικόνα (ISO) των Windows και Office που πιθανόν κατέβασες από μη επίσημες πηγές πλην της Microsoft.

Εύκολο στη χρήση και περιέχει εκτενή βάση δεδομένων με τιμές Hash (Hash Values), που σημαίνει ότι ο έλεγχος γνησιότητας είναι αδιάβλητος και δεν κάνει λάθη. Πρακτικά, το πρόγραμμα αυτό, είναι σαν να ελέγχει για «δακτυλικά αποτυπώματα» των αρχείων των Windows και Office και να πιστοποιεί την γνησιότητά τους.

Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις των Windows από τα XP και μετά και φυσικά όλες τις εκδόσεις του Microsoft Office. Είναι portable, δηλαδή κατεβάζεις το συμπιεσμένο αρχείο, το αποσυμπιέζεις και τρέχεις κατευθείαν το πρόγραμμα χωρίς εγκατάσταση. 

Το Hash, εν ολίγοις, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι μια μοναδική ψηφιακή υπογραφή που προσδιορίζει τη γνησιότητα του αρχείου.

Έκδοση: 11.12.38.23
Μέγεθος: 26.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Nebojša Vučinić - Trebinje
Πηγή: genuine-iso-verifier.weebly.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal