«All in One - System Rescue Toolkit» - Δωρεάν πολυεργαλείο για την επισκευή του υπολογιστή

Δωρεάν λογισμικό για επισκευή των Windows

Το «All in One - System Rescue Toolkit» είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστές που σκοπό έχει ως πρώτη λύση την επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών που τρέχουν Windows. Απευθύνεται τόσο σε τεχνικούς όσο και απλούς χρήστες. "Τρέχει" αυτόματα διάφορα στάδια διάγνωσης και είναι σε θέση να επιδιορθώσει πολλά προβλήματα στα Windows χάρη στα πολλά εργαλεία που ενσωματώνονται στο πρόγραμμα.

Ο δημιουργός του προγράμματος Paul Vreeland, αναφέρει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί σίγουρα αποτελέσματα, αξίζει όμως να το δοκιμάσει κάποιος πριν καλέσει τεχνικό. 

Δεν χρειάζεται να είμαστε τεχνικοί για να το χρησιμοποιήσουμε, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να το τρέξουμε με δικαιώματα διαχειριστή και να επιλέξουμε τι ακριβώς θέλουμε σε μια πληθώρα επιλογών που έχουμε ώστε να ξεκινήσουμε την διάγνωση και την επισκευή του υπολογιστή μας.
Όλη η διαδικασία από εκεί και πέρα είναι αυτοματοποιημένη και διαρκεί λίγα λεπτά.

Να σημειώσουμε πως το πρόγραμμα μπορούμε να το "κάψουμε" σε cd ή σε κάποιο Flash Drive (φλασάκι) ώστε να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε οπουδήποτε.

Παρακάτω, παραθέτουμε τις λειτουργίες του προγράμματος συνοπτικά:

  • Έλεγχος CPU/ψύξη, 
  • τεστάρισμα μνήμης, 
  • τεστάρισμα λειτουργίας σκληρών δίσκων, 
  • έλεγχος ασφάλειας των Windows, 
  • σάρωση για ιούς, 
  • τεστάρισμα λειτουργίας δικτύωσης και επαναφορά συστήματος, 
  • έλεγχος αρχείων, 
  • εκκαθάριση δίσκου και defrag (ανασυγκρότηση). και άλλα πολλά. 

Στο επίσημο site της εφαρμογής, μπορείτε να δείτε ένα χρήσιμο FAQ και οδηγούς χρήσης για το πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ. Τέλος, να αναφέρουμε ότι υπάρχουν δύο εκδόσεις του προγράμματος. Η Technicians που απευθύνεται σε τεχνικούς αλλά και πιο έμπειρους χρήστες, και η Lite έκδοση, που είναι πιο εύκολη με περισσότερους αυτοματισμούς και απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες.

Έκδοση: 2018-01-02
Μέγεθος: 663 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Paul Vreeland
Πηγή: paul.is-a-geek.org/aio-srt
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram