FaceApp - Δωρεάν εφαρμογή που σε δείχνει γηραιότερο με μεγάλη επιτυχία

δωρεάν εφαρμογή που σε γερνάει
Όλοι έχουμε την περιέργεια να ξέρουμε πως θα μοιάζουμε μετά από 40-50 χρόνια στα βαθιά γεράματα. Το FaceApp, μια δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS συσκευές, τα καταφέρνει μια χαρά σε αυτό τον τομέα και οι χρήστες που την χρησιμοποιούν, μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν.

Το FaceApp χρησιμοποιεί έναν εξελιγμένο αλγόριθμο Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) που οδηγεί σε εκπληκτικά αποτελέσματα όσο αναφορά πορτρέτα φωτογραφιών. Μέσα από την εφαρμογή, έχουμε τη δυνατότητα να ανεβάσουμε την φωτογραφία μας και με ένα κουμπί να δούμε τον εαυτό μας με κάτι χρονάκια παραπάνω στην πλάτη μας.

Εκτός του φίλτρου "γεράσματος" μπορούμε να εφαρμόσουμε και το αντίστροφο, δηλαδή να χρησιμοποιήσουμε το φίλτρο "Young" και να δείχνουμε κατά πολύ νεότεροι. Επίσης, υπάρχουν και άλλα ενδιαφέρονται και αρκετά διασκεδαστικά φίλτρα, όπως αυτά της αλλαγής φύλλου, δηλαδή αν είστε άνδρας, θα σας δείξει πως είναι η γυναικεία όψη σας, αλλά και φίλτρα καλλωπισμού και αλλαγής χρωμάτων των μαλλιών.

Μόνο στο Google Play store, τα κατεβάσματα της εφαρμογής ξεπερνούν τα 100.000.000 ενώ η βαθμολογία του FaceApp είναι στα 4.4/5 αστέρια.

Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε τα QR Codes:




Έκδοση: 3.4.8 (Android) - 3.4.5 (iOS)
Μέγεθος: 12 MB (Android) - 151.3 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω - iOS 9.0 και άνω
Κατασκευαστής: faceapp.com
Πηγή: faceapp.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram