«Online Passport Photo» - Φτιάξε μόνος σου φωτογραφίες για ταυτότητα

Δωρεάν φωτογραφίες για ταυτότητα


Σε παλιότερο άρθρο είδαμε μια δωρεάν εφαρμογή για Windows με την οποία μπορούμε να φτιάξουμε φωτογραφίες για ταυτότητες, διαβατήρια κτλ. Σήμερα, θα δούμε μια online υπηρεσία/εφαρμογή, με την οποία δεν χρειάζεται να κατεβάσουμε τίποτα στον υπολογιστή μας, δεν χρειάζεται καν να φτιάξουμε λογαριασμό και να ετοιμάσουμε φωτογραφίες για ταυτότητα, διαβατήριο ή ότι άλλο θέλουμε σε πολύ λίγο χρόνο και αυτόματα.

Η Web εφαρμογή ονομάζεται «Online Passport Photo» και είναι εντελώς δωρεάν για όσες φωτογραφίες και να ετοιμάσουμε. Αφού επισκεφτούμε το site της εφαρμογής, το πρώτο που μας ζητάει είναι να επιλέξουμε τη χώρα που διαμένουμε για να μας ορίσει το μέγεθος της φωτογραφίας. Από προεπιλογή, στην Ελλάδα βλέπουμε το μέγεθος εικόνων να είναι 40x60 χιλιοστά, δηλαδή 4x6 εκατοστά, όπου είναι και το μέγεθος για Διαβατήρια. Μην ανησυχείς όμως, αν δεν θέλεις αυτό το μέγεθος, υπάρχει το κουμπί Custom formats για να φτιάξεις μόνος σου σε όποιο μέγεθος θέλεις τη φωτογραφία σου. Στη συνέχεια, ανεβάζουμε τη φωτογραφία και το πρόγραμμα μας καθοδηγεί για να φτιάξουμε το τέλειο αποτέλεσμα.





Τέλος, το αποτέλεσμα μπορούμε να το κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας εντελώς δωρεάν ( μια τετράδα φωτογραφιών) ή αν θέλουμε βάζουμε ένα email για να μας το αποστείλουν εκεί.


Ακολούθησε το σύνδεσμο για την εφαρμογή ► «Online Passport Photo: Φτιάξε φωτογραφίες για ταυτότητα»

Σημαντική Σημείωση: Για να γίνει δεκτή η φωτογραφία από τις υπηρεσίες που επρόκειτο να την χρησιμοποιήσεις, θα πρέπει το εκτυπώσιμο χαρτί να είναι γυαλιστερό, δηλαδή το φωτογραφικό χαρτί. Επίσης, διάβασε από το site της Ελληνικής Αστυνομίας της προδιαγραφές που πρέπει να τηρεί μια σωστή φωτογραφία.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram