Angry IP Scanner: Δωρεάν πρόγραμμα που ελέγχει ποιος μπήκε στο δίκτυό μας

έλεγχος συνδεδεμένων συσκευών στο δίκτυό μας

Το Angry IP Scanner είναι ένα δωρεάν και ανοικτού κώδικα (Open Source) πρόγραμμα για Windows, Mac και Linux λειτουργικά συστήματα, με το οποίο μπορούμε πολύ γρήγορα να σαρώσουμε το δίκτυο στο οποίο είμαστε συνδεδεμένοι και να συλλέξουμε διάφορες πληροφορίες.

Το Angry IP Scanner μπορεί να ανιχνεύσει συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό μας και ταυτόχρονα ελέγχει εάν είναι online κάποιο μηχάνημα, εμφανίζει το όνομα της συσκευής, το όνομα του δικτύου αλλά και τον συνδεδεμένο χρήστη.

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης με τις συσκευές του δικτύου μπορούν να εξαχθούν σε αρχεία τύπου CSV, TXT, XML ή IP-Port. Το πρόγραμμα είναι αρκετά απλό και δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου στην εκμάθησή του. Προαπαιτούμενα για να δουλέψει το Angry IP Scanner, είναι το Java Runtime Environment, που πιθανόν έχετε ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.


Έκδοση: 3.8.2
Μέγεθος: 17.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Linux
Κατασκευαστής: Anton Keks
Πηγή: angryip.org
Συντάκτης του άρθρου: Αναστάσης Βασιλειάδης 


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram