Cinebench - Δωρεάν πρόγραμμα αξιολόγησης του Επεξεργαστή και της Κάρτας Γραφικών

Δωρεάν πρόγραμμα αξιολόγησης της κάρτας γραφικών και του επεξεργαστή


Το Cinebench είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ή καλύτερα ένα εξαιρετικό εργαλείο για να συγκρίνουμε και να αξιολογήσουμε την απόδοση του επεξεργαστή (CPU) ενός υπολογιστή και της κάρτας γραφικών (GPU) σε συστήματα που τρέχουν Windows και Mac λειτουργικά.

Το Cinebench αξιοποιεί τις δυνατότητες μιας ισχυρής μηχανής 3D, με αποτέλεσμα να έχει ακριβείς αξιολογήσεις της απόδοσης της CPU και GPU.
Για πάνω από μια δεκαετία, το Cinebench είναι από τα δημοφιλέστερα εργαλεία του είδους και σε αυτό οφείλεται ότι επαγγελματίες του είδους (διαχειριστές συστημάτων, δημοσιογράφοι λογισμικού, κατασκευαστές) εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν κατά κόρον το CineBench για τη δουλειά τους.

Στο Download link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος για να κατεβάσετε τις εκδόσεις για Windows και MAC.

Έκδοση: 20
Μέγεθος: 222 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac OS
Κατασκευαστής: maxon.net
Πηγή: maxon.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram