CloudConverter - Online υπηρεσία μετατροπής αρχείων όλων των τύπων

Μετατρέψτε παντός τύπου αρχεία χωρίς να κατεβάσετε τίποτα στον υπολογιστή σας


Το CloudConverter είναι μια online υπηρεσία μετατροπής αρχείων σε οποιαδήποτε άλλη μορφή που εμείς επιθυμούμε. Σύμφωνα με τον δημιουργό, υποστηρίζει 218 διαφορετικούς τύπους αρχείων όπως για παράδειγμα αρχεία ήχου, εικόνας, e-book, εγγράφων, video κλπ.

Είναι εύκολο στην χρήση αφού το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ανεβάσουμε το αρχείο που θα μετατρέψουμε και να επιλέξουμε τη μορφή που επιθυμούμε να μετατραπεί. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από λίγα δευτερόλεπτα έως κάτι λεπτά, αναλόγως την ταχύτητα του ίντερνετ που έχουμε. Μπορούμε να προσθέσουμε αρχεία από τον υπολογιστή μας, μέσω κάποιου συνδέσμου, του Dropbox, Google Drive, One Drive και Box.

Να σημειώσουμε, πως στη δωρεάν χρήση του προγράμματος, μας δίνεται η δυνατότητα να μετατρέπουμε αρχεία για 25 λεπτά συνεχόμενα, με μέγιστο πέντε (5) ταυτόχρονα αρχεία τη φορά. Δηλαδή, όσο διαρκεί η μετατροπή, μετράει και ο χρόνος. Επίσης, στη δωρεάν έκδοση, μας επιτρέπεται να μετατρέψουμε αρχεία με μέγιστο όριο μεγέθους το 1GB. Για περισσότερες μετατροπές ή μετατροπή μεγαλύτερου αρχείου θα πρέπει να δώσουμε κάποιο ποσό.

Για να δείτε τις μορφές που υποστηρίζει ακολουθήστε κάντε κλικ στο σύνδεσμο ► Υποστηριζόμενες μορφές

Πήγαινε στην Web εφαρμογήCloudConverter (μετατροπή αρχείων παντός τύπου)

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Όλα (Web εφαρμογή)
Κατασκευαστής: Lunaweb GmbH
Πηγή: cloudconvert.com
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram