«Duplicate Word Finder» - Βρείτε και αντικαταστήστε όλες τις επαναλαμβανόμενες λέξεις σ' ένα κείμενο

Βρες τις επαναλαμβανόμενες λέξεις ενός κειμένου


Το «Duplicate Word Finder» είναι ένας δωρεάν online μετρητής της συχνότητας εμφάνισης των λέξεων, δηλαδή μέσω αυτού μπορούμε να βρούμε σε χρόνο ρεκόρ και μόνο με ένα «κλικ» πόσες φορές επαναλαμβάνονται όλες οι λέξεις ενός κείμενου.
Η λειτουργία του είναι πολύ απλή. Κάνουμε «Αντιγραφή/Επικόλληση» το κείμενο στο κενό πλαίσιο της Web εφαρμογής. Ακολούθως, στην μπάρα του «Minimum Length» καθορίζουμε από πόσα γράμματα το λιγότερο θα αποτελούνται οι λέξεις που θα ελεγχθούν, και στην μπάρα «Minimum Repeats», καθορίζουμε τον αριθμό των επαναλαμβανόμενων λέξεων που θέλουμε να μας εμφανίζει.   Όλα τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν με διάφορα χρώματα.


Δείτε ένα βίντεο που ετοιμάσαμε:




Αξίζει να σημειωθεί, ότι μπορείς να επεξεργαστείς κατευθείαν και επιτόπου το κείμενο. Παράλληλα, θέλουμε να τονίσουμε πως αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί σωστά με το «Google Chrome» και «Opera»  από browsers.  Ο «Ορθογραφικός Έλεγχος» δεν είναι διαθέσιμος επίσης. 

Ακολούθησε το σύνδεσμο για την Web Εφαρμογή ► Duplicate Word Finder

Συντάκτης του άρθρου: Εύα Κρεμμύδα

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal