Δωρεάν Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint)

Δωρεάν Microsoft Office

Όχι, δεν διάβασες λάθος. Τα Microsoft Office, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κανονικά και εντελώς δωρεάν μέσω της Cloud υπηρεσίας τους που έχει μετονομαστεί σε σκέτο «Microsoft 365». Δηλαδή, το μόνο που χρειάζεσαι να έχεις είναι σύνδεση στο διαδίκτυο. Αν λοιπόν δεν έχεις τα Office στον υπολογιστή σου, μπορείς να δημιουργήσεις, να αναγνώσεις, να επεξεργαστείς και να αποθηκεύσεις τα έγγραφά σου, δωρεάν και Online. Δηλαδή ό,τι θα έκανες αν είχες κανονικά εγκατεστημένα τα Office στον υπολογιστή σου. 

Οι υπηρεσίες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το Word, Excel, Powepoint και OneNote. Βέβαια, μπορείς να αξιοποιήσεις και άλλες εφαρμογές όπως το Outlook, το Ημερολόγιο, το People, το Skype και το OneDrive.

Πάμε στο ψητό

α. Αν δεν έχει Microsoft Account, πρέπει να κάνεις ένα δωρεάν και στα γρήγορα από εδώ. Με το που το κάνεις, έχεις άμεσα 5 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive.


Δωρεάν office


β. Μετά, πας στη σελίδα του Office κάνοντας κλικ εδώ, και πατάς στο εικονίδιο «Είσοδος» με τον λογαριασμό που δημιούργησες προηγουμένως. 

γ. Πλέον, βρίσκεσαι μέσα στο περιβάλλον του Office όπου μπορείς να δημιουργήσεις έγγραφα, να ανεβάσεις έγγραφα από τον υπολογιστή σου, να τα επεξεργαστείς και να τα σώσεις, είτε στο OneDrive, για να έχεις πρόσβαση σε αυτά από παντού ή στον υπολογιστή σου. Η αποθήκευση γίνεται είτε στα γνωστά formats των εγγράφων ή σε PDF.


δωρεάν officeΑν πάλι θέλεις εναλλακτικές λύσεις Office, μπορείς να διαβάσεις το άρθρο μας που περιλαμβάνει μια λίστα με δωρεάν σουίτες γραφείου

Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: office.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal