iLovePDF - Το μοναδικό δωρεάν εργαλείο που θέλεις για τα PDF σου

Δωρεάν πολυεργαλείο για την επεξεργασία και μετατροπή των PDF αρχείων


Το iLovePDF είναι μια online δωρεάν υπηρεσία/εφαρμογή με την οποία μπορείς να κάνεις τα πάντα με τα PDF αρχεία σου. Ξεκινώντας από τα σημαντικότερα εργαλεία που είναι η συγχώνευση πολλών PDF σε ένα, φτάνουμε στο κλείδωμα αρχείων PDF με κωδικό. Τα κάνει όλα λέμε και συμφέρει!

Όσο αναφορά τη συγχώνευση, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να προσθέσουμε τα PDF που θέλουμε να συγχωνεύσουμε και να κάνουμε κλικ στο κουμπί «Συγχώνευση PDF». Η διαδικασία από εκεί και πέρα είναι αυτοματοποιημένη και η συγχώνευση διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα έως και μερικά λεπτά ανάλογα τη ταχύτητα που έχουμε στο ίντερνετ.
Αφού γίνουν τα παραπάνω, απλά κατεβάζουμε στον υπολογιστή μας το αρχείο PDF που έχει δημιουργηθεί. Με τον ίδιο τρόπο γίνονται και οι υπόλοιπες διαδικασίες.

Επιγραμματικά, να αναφέρουμε ότι με το iLovePDF μπορούμε να: Οργανώσουμε, βελτιστοποιήσουμε, μετατρέψουμε, επεξεργαστούμε και να ασφαλίσουμε τα PDF μας.

Η πρόσθεση αρχείων στην εφαρμογή μπορεί να γίνει είτε από τον υπολογιστή μας, είτε από το Google Drive ή ακόμη και από το Dropbox. Α! ξέχασα να πω ότι είναι μεταφρασμένο στην ελληνική γλώσσα.

Να σημειώσουμε, ότι στη δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας έχουμε κάποιους περιορισμούς. Οπότε, εάν θέλουμε για παράδειγμα να ασχοληθούμε πιο επαγγελματικά, θα πρέπει να πληρώσουμε κάποιο πακέτο. Για απλή καθημερινή χρήση όμως, νομίζω η δωρεάν μας φτάνει!  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα που προσφέρει θα βρείτε σε αυτό τον σύνδεσμο.

• Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να μπείτε στην εφαρμογή ► ilove PDF

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal