Ψηφιακή Τάξη - Δωρεάν Online βοηθήματα της E' και ΣΤ' Δημοτικού (Για εκπαιδευτικούς και μαθητές)

Δωρεάν βοηθήματα για την Ε' και ΣΤ' Τάξη Δημοτικού


Οι εκπαιδευτικοί Σουδίας Ιωάννης και Ζερβός Γρηγόρης, δημιούργησαν την «Ψηφιακή Τάξη», μια ιστοσελίδα που παρέχει ολοκληρωμένα βοηθήματα για τις δύο τελευταίες τάξεις του Δημοτικού (E' και ΣΤ'). Μέσα στη σελίδα, μπορείτε να δείτε κατηγοριοποιημένα ανά τάξη, θέματα που αφορούν την οργάνωση και υποστήριξη των μαθημάτων των παραπάνω τάξεων.

Συγκεκριμένα, μπαίνοντας στην Ψηφιακή Τάξη, θα δείτε κατηγορίες με τις υποκατηγορίες τους σωστά δομημένες όπως:

  • Ε' Τάξη: Οργάνωση Τάξης, Επικοινωνία, Κείμενα, Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσικά, Ιστορία, Γεωγραφία, Θρησκευτικά, Εκπαιδευτικό Λογισμικό
  • ΣΤ' Τάξη: Οργάνωση Τάξης, Επικοινωνία, Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσικά, Ιστορία, Γεωγραφία, Θρησκευτικά
  • Χρήσιμα: Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, Ανοιχτή μέρα καινοτομία στην Τάξη, Ψηφιακά Μαθήματα, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι. 

Όλα τα παραπάνω αποτελούν ένα χρήσιμο και πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του εκπαιδευτικού, μαθητή αλλά και γονέα. Έχει γίνει φοβερή δουλειά και αυτό φαίνεται από τους ευχαριστημένους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς που δίνουν τα εύσημα στους δημιουργούς μέσω κοινωνικών δικτύων.

• Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να μπείτε στην ψηφιακή τάξη ► Ψηφιακή Τάξη (Ε' & ΣΤ' Δημοτικού)
• Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να γίνετε μέλος στο Fan Page της Ψηφιακής Τάξης στο Facebook ► Ψηφιακή Τάξη (Fan Page)


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram