WiFi Map - Δωρεάν κωδικοί WiFi για τζάμπα Ίντερνετ

Δωρεάν χιλιάδες WiFi κωδικοί


Το WiFi Map είναι η μεγαλύτερη κοινότητα Wi-Fi στον κόσμο. Εξηγούμαστε αμέσως! Χρήστες του προγράμματος όπως εσύ και εγώ, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή WiFi Map, κοινοποιούν τους κωδικούς πρόσβασης όλων των ανοικτών και διαθέσιμων WiFi δικτύων. Με λίγα λόγια, η εφαρμογή «συντηρείται» από τους ίδιους τους χρήστες της δημιουργώντας μια πολύ μεγάλη κοινότητα. 

Για παράδειγμα, πάω για καφέ σε μια καφετέρια που έχει δωρεάν WiFi και κοινοποιώ τον κωδικό στην εφαρμογή για να το ξέρουν άλλοι που βρίσκονται στην περιοχή. Στο Screenshot που βλέπεις πιο πάνω, η Θεσσαλονίκη μέσω του WiFi Map, διαθέτει 1800 ανοικτά σημεία πρόσβασης για WiFi.

Αυτή τη στιγμή, το WiFi Map, διαθέτει περισσότερα από 150 εκατομμύρια κωδικούς WiFi σε όλο τον κόσμο!  Φυσικά, μπορείς ανά πάσα στιγμή και εσύ να προσθέσεις τους δικούς σου WiFi κωδικούς από σημεία που έχεις πάει και τα γνωρίζεις. Έτσι, συνεισφέρεις στο πρόγραμμα και βοηθάς τους συνανθρώπους σου. Με αυτό τον συνεργατικό τρόπο έγινε παντοδύναμη η εφαρμογή και συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της.

Το WiFi Map, διατίθεται δωρεάν για Android και iOS συσκευές ενώ μπορείς να πλοηγηθείς κατευθείαν από την Web εφαρμογή μέσω του υπολογιστή σου..

Έκδοση: 6.1.14 (Android), 6.5.4 (iOS)
Μέγεθος: 38 MB (Android), 212 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 5 και άνω / iOS 12.1 και άνω
Κατασκευαστής: wifimap.io
Πηγή: wifimap.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal