HiBit Uninstaller - Μαζική απεγκατάσταση προγραμμάτων

Μαζική απεγκατάσταση προγραμμάτων


Το HiBit Uninstaller είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ιδανικό για μαζική απεγκατάσταση λογισμικού των Windows. Μέσα από ένα εύκολο και φιλικό περιβάλλον χρήσης μας παρέχει γρήγορη απεγκατάσταση των προγραμμάτων με δυνατότητα σάρωσης σε βάθος για να αφαιρέσουμε τυχόν υπολείμματα.

Κατάλληλο επίσης για προγράμματα που αρνούνται επίμονα να απεγκατασταθούν ενώ έχουμε την δυνατότητα με «Drag & Drop» , δηλαδή να απεγκαταστήσουμε τα λογισμικά με ένα απλό σύρσιμο του εικονιδίου στην εφαρμογή.

Εκτός από την δυνατότητα απεγκατάστασης, το HiBit Uninstaller, εμφανίζει πληροφορίες του συστήματος μας, όπως για παράδειγμα τον τύπο του επεξεργαστή που έχουμε, τη RAM κ.α. Επίσης, το πρόγραμμα διαθέτει ακόμα περισσότερα χρήσιμα εργαλεία και θα τα βρούμε κάνοντας κλικ επάνω δεξιά στο παράθυρο της εφαρμογής.

Τέλος, να σημειώσουμε πως στην επίσημη σελίδα υπάρχει και portable έκδοση, για να «παίρνουμε» μαζί μας το πρόγραμμα σε ένα USB και να το χρησιμοποιούμε σε οποιοδήποτε υπολογιστή χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης.

Έκδοση: 2.2.10
Μέγεθος: 2.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: hibitsoft.ir
Πηγή: hibitsoft.ir
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram