icq - Δωρεάν πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων

icq - δωρεάν πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων


Το ICQ είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και το όνομά της προέρχεται από την αγγλική φράση I seek you (Σε αναζητώ). Αναπτύχθηκε αρχικά από την ισραηλινή εταιρία Mirabilis το μακρινό 1996. Από τότε δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί μέχρι και σήμερα που τυγχάνει την αποδοχή εκατομμυρίων χρηστών.

Πολλοί θα το θυμάστε με το χαρακτηριστικό "πράσινο λουλούδι" ως λογότυπο να κάνει την εμφάνισή του και στους Ελληνικούς υπολογιστές μιας και την εποχή αυτή, τα μοναδικά γνωστά λογισμικά ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων στη χώρα μας ήταν το MIRC και το ICQ. Αργότερα ήρθε το MSN Messenger που μας άφησε χρόνους.

Σήμερα, στο ICQ μπορείς ανταλλάξεις δωρεάν μηνύματα, να κάνεις δωρεάν κλήσεις με ήχο ή και με βίντεο με έναν ή με περισσότερους συνομιλητές και πολλά ακόμα.

Για να επωφεληθείς των υπηρεσιών της, μπορείς να κάνει μια δωρεάν εγγραφή στο ICQ και να κατεβάσεις την εφαρμογή για οποιαδήποτε συσκευή θέλεις. Διατίθεται για Windows, Mac, Linux, Android και iOS λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: 10.0.36068.0
Μέγεθος: 56 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows / Mac / Linux / Android / iOS
Κατασκευαστής: ICQ Inc
Πηγή: icq.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram