Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και δημιουργίας οικιακών ταινιών

Για αρχάριους που θέλουν να δημιουργήσουν τα δικά τους βίντεο, η beta έκδοση του νέου MiniTool Movie Maker είναι εδώ φρεσκότατη και περιμένει να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του προγράμματος,  «ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να δημιουργήσετε τα δικά σας βίντεο και να τα μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας».

Το MiniTool Movie Maker σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα εκπληκτικές ταινίες και trailer, κινηματογραφικού επιπέδου! Επιλέξτε ένα πρότυπο από τα προεγκατεστημένα, και στη συνέχεια εισάγετε φωτογραφίες και βίντεο στον ειδικό πίνακα διάταξης. Αυτή η έκδοση, η οποία είναι beta, δηλαδή δοκιμαστική, έχει μερικά πρότυπα να δοκιμάσετε. Ωστόσο, σύντομα και σε νεότερες εκδόσεις θα προστεθούν περισσότερα έτοιμα templates.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι:

  • Εύκολο μενού με αποτέλεσμα η δημιουργία βίντεο ή trailer να γίνεται διασκεδαστική
  • Πολλά εφέ μετάβασης και animation για να δώσετε επαγγελματική υφή στις δημιουργίες σας
  • Πρόσθεση κειμένων και υποτίτλων στα βίντεο 
  • Πρόσθεση μουσικής επένδυσης
  • Περικοπή ενός βίντεο για να γίνει μικρότερο ή διαχωρισμός σε μικρότερα κομμάτια

Σημαντική σημείωση: Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα, θα πρέπει να δώσετε στην επίσημη ιστοσελίδα ένα email για να σας αποσταλεί το download link.

Έκδοση: 1.5 (beta)
Μέγεθος: 7.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: minitool.com
Πηγή: minitool.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram