«Mp3 Cutter and Ringtone Maker» - Φτιάξε Ringtones στη στιγμή και όχι μόνο

Φτιάξε Ringtones


Το «Mp3 Cutter and Ringtone Maker» είναι ένας δωρεάν ισχυρός και πλήρης επεξεργαστής ήχου για Android συσκευές. Διαθέτει ένα όμορφο και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας βοηθώντας μας στην εύκολη περικοπή (MP3 Cutter) των αγαπημένων μας κομματιών και τον ορισμό τους ως ήχο κλήσης.

Εκτός από την κλασική λειτουργία της περικοπής, η εφαρμογή μας επιτρέπει να συγχωνεύσουμε μουσική (Audio Merger), να μιξάρουμε (Audio Mixer) και να επιλέξουμε με ακρίβεια το κομμάτι που θέλουμε ως ήχο κλήσης ξεχωριστά για κάθε επαφή, να ορίσουμε ξυπνητήρι αλλά και τα Notification.
Αναφέραμε την ακρίβεια στο κόψιμο των τραγουδιών και πρέπει να το διασαφηνίσουμε. Στην ουσία, εμφανίζεται η κυματομορφή του μουσικού κομματιού με αποτέλεσμα να μπορούμε με χιλιοστά δευτερολέπτου να καθορίσουμε το σημείο έναρξης και του τέλους του τραγουδιού.

Επίσης, υποστηρίζει λειτουργία αλλαγής του bitrate και της έντασης ενώ το αποτέλεσμα μπορούμε να το εξάγουμε σε πολλές μορφές μεταξύ των οποίων τα γνωστά: mp3, wav, m4a και flac.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η εφαρμογή περιλαμβάνει δικό της player για αναπαραγωγή των τραγουδιών.

Στο Google Play Store, οι χρήστες που το κατέβασαν φαίνεται να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι αφού η βαθμολογία ξεπερνάει κάθε προηγούμενο με 4.8/5 αστέρια και πάνω από 5.000.000 downloads.

Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR Code:



Έκδοση: 1.4.0
Μέγεθος: 10.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.3 και άνω
Κατασκευαστής: InShot Inc.
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram