PointerStick - Ιδανική δωρεάν εφαρμογή για παρουσιάσεις

δωρεάν εικονικό στικ/δείκτης για τις παρουσιάσεις μέσω PowerPoint


Το PointerStick είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μας επισημαίνει την τρέχουσα θέση του ποντικιού στην επιφάνεια εργασίας των Windows αλλά με διαφορετικό στυλ, σαν να κρατάμε ένα φυσικό στικ (δείκτη) και να υποδεικνύουμε το σημείο που θέλουμε να δώσουμε έμφαση σε μια παρουσίαση.  Η χρήση του PointerStick είναι ιδανική για προβολείς (Beamer) ή μεγαλύτερες οθόνες LED/LCD για να κάνουμε τις παρουσιάσεις μας μέσω PowerPoint, μιας και συνεργάζεται άψογα με το συγκεκριμένο λογισμικό.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνουν το ρυθμιζόμενο μέγεθος του δείκτη (stick) καθώς και τη διαφάνεια που μπορούμε να του δώσουμε με αυξομειώσεις ανάλογα με τις ανάγκες και τα γούστα μας. Η εφαρμογή υποστηρίζει 22 γλώσσες και ανάμεσα σε αυτές είναι τα Ελληνικά.

Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Αλλαγή μεγέθους του δείκτη stick.
  • Παρέχει μια μεγάλη γκάμα από διάφορα sticks.
  • Δυνατότητα ρύθμισης της διαφάνειας του stick.
  • Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του δείκτη stick από το πληκτρολόγιο.
  • Δυνατότητα εκκίνησης με τα Windows. 
  • Δυνατότητα εμφάνισης stick κατά την εκκίνηση.
  • Δυνατότητα απόκρυψης δείκτη του ποντικιού μας.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι το PointerStick καταναλώνει ελάχιστους πόρους από τον υπολογιστή και είναι φορητή (portable), που σημαίνει ότι μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ακόμα και σε ένα USB στικάκι και να το έχουμε πάντα μαζί μας, χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση.

Έκδοση: 6.33
Μέγεθος: 769 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: softwareok.com
Πηγή: softwareok.com
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal