[Δωρεάν βιβλίο]: «Προγραμματίζοντας με τον μικροελεγκτή Arduino»

Προγραμματίζοντας με το Arduino


Ο οδηγός/βιβλίο «Προγραμματίζοντας με τον μικροελεγκτή Arduino» στοχεύει στο να εισάγει αρχάριους χρήστες στον προγραμματισμό του μικροελεγκτή Arduino, χρησιμοποιώντας την πλακέτα UNO R3 και το περιβάλλον Arduino IDE.

Το βιβλίο περιλαμβάνει ένα τμήμα στο οποίο παρουσιάζονται σε μορφή θεωρίας οι βασικότερες έννοιες και μέρη του Arduino, και επίσης περιέχει 21 φύλλα εργασίας τα οποία σταδιακά εισάγουν τον αναγνώστη στις βασικές λειτουργίες προγραμματισμού του. Στο παράρτημα στο τέλος του οδηγού δίνονται επίσης ενδεικτικές απαντήσεις (προγράμματα) για τα φύλλα εργασίας.

Ο οδηγός προτείνεται να χρησιμοποιηθεί σε Ερευνητικές εργασίες στο Λύκειο ή Βιωματικές Δράσεις στο Γυμνάσιο, καθώς επίσης και από οποιοδήποτε ενδιαφέρεται να διαβάσει μια εισαγωγή ή να τον χρησιμοποιήσει για να διδάξει τις βασικές λειτουργίες προγραμματισμού του Arduino.

σ.σ: Μην ξεχάσετε να δείτε τα μαθήματα arduino που γράφτηκαν σε μια εκτενή λίστα άρθρων από τον πρώην συντάκτη μας και εξπέρ του είδους, Μιχάλη Βασιλάκη.


Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 4.66 MB
Σελίδες: 64
Συγγραφέας: Εμμανουήλ Πουλάκης
Πηγή: users.sch.gr/manpoul
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram