SoloLearn - Μάθε Δωρεάν Προγραμματισμό

Ο προγραμματισμός είναι πολύ σημαντικός για όσους θέλουν να αφιερωθούν επαγγελματικά στον γραπτό κώδικα με σκοπό να δώσουν «ζωή» σε μια ιδέα τους μέσω της δημιουργίας προγραμμάτων και να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Κακά τα ψέμματα, ο προγραμματισμός είναι το παρών και το μέλλον στον εργασιακό τομέα.

Ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να εμπλακείτε επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα, η εκμάθηση μιας γλώσσας προγραμματισμού ακόμα και ως χόμπι μπορεί να είναι πολύ ευεργετική. Αναφέρουμε μερικά θετικά στοιχεία που αποφέρει η ενασχόληση με τον προγραμματισμό:

⦁ Θα βοηθήσει να διαχειριστείτε καλύτερα τις ιστοσελίδες ή το blog σας
⦁ δεν θα έχετε την ανάγκη προγραμματιστή για να σας φτιάξει ένα script ή ένα πρόγραμμα
⦁ και γενικότερα θα έχετε την ελευθερία να δημιουργείτε εύκολα εφαρμογές, ιστοσελίδες κ.α. 

Έτσι λοιπόν, αν θέλετε να κάνετε μια εισαγωγή στον προγραμματισμό, τότε η εφαρμογή «SoloLearn: Learn to Code for Free» είναι η ιδανική για εσάς. Μέσω αυτής της εφαρμογής θα μάθετε τις βασικές έννοιες για: Python, Java, Kotlin, C++, C, C#, PHP, SQL, Ruby. Παράλληλα θα διδαχθείτε και την ανάπτυξη ιστοσελίδων με: HTML5, CSS3, JavaScript και JQuery.

Επιπλέον θα έχετε δωρεάν:

⦁ Προσαρμοσμένο περιεχόμενο σύμφωνα με την πρόοδό σας
⦁ μια «Ζωντανή» κοινότητα η οποία θα σας βοηθήσει σε τυχόν κολλήματα
⦁ Ανταλλαγή γνώσεων/απόψεων με άλλους χρήστες
⦁ «Mobile Code Editor»




Υποσημείωση: Σε περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε τις γνώσεις που αποκτήσατε από την «SoloLearn» στη πράξη, το «Dash General Assembly»  μπορεί να σας βοηθήσει. Μέσω αυτής της δωρεάν web app θα δείτε πως συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο το HTML5, CSS3 και JavaScript ώστε να δημιουργήσουν έναν ελκυστικό και σύγχρονο ιστότοπο.

Η εφαρμογή, εκτός από Web, είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές.

Έκδοση: 2.6.4 (Android) - 3.0.0 (iOS)
Μέγεθος: 10 MB (Android) - 72.6 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS / web εφαρμογή
Κατασκευαστής: Yeva Hyusyan, Ντέιβιντ Κοτσαριάν
Πηγή: sololearn.com
Συντάκτης του άρθρου: Εύα Κρεμμύδα


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram