[Δωρεάν Βιβλίο]: Στατιστική Έρευνα - Μέθοδοι και Εφαρμογές

Δωρεάν βιβλίο για την Στατιστική Έρευνα


Στο βιβλίο «Στατιστική Έρευνα - Μέθοδοι και Εφαρμογές» δίνονται, βήμα προς βήμα, οι βασικές αρχές που θα πρέπει να ακολουθούνται σε μια στατιστική έρευνα ή οι λανθασμένες ενέργειες που θα πρέπει να αποφεύγονται στα διάφορα στάδια αυτής, ώστε να γίνει ευκολότερη κάθε προσπάθεια ενασχόλησης με τα σχετικά θέματα ή τουλάχιστον ελέγχου της ορθότητας ορισμένων βασικών επιλογών που γίνονται στα πλαίσια αυτής.

Το σύγγραμα αυτό απευθύνεται στου φοιτητές των προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Τμημάτων των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, για την κάλυψη της ύλης του μαθήματος «Μεθοδολογία Στατιστικής Έρευνας». Απευθύνεται, ακόμη, στους ερευνητές που επιθυμούν να ασχοληθούν με τη Στατιστική Έρευνα ή εμπλέκονται σ' αυτή στα πλαίσια ερευνητικών προγραμμάτων.

Το βιβλίο αυτό, είναι μια εξαιρετική προσπάθεια των Δρ. Κωνσταντίνου Ρόντου και Ευστράτιου Παπάνη, του τμήματος Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου. Μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν σε PDF μορφή.


Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 19.4 MB
Σελίδες: 399
Συγγραφείς: Δρ. Κωνσταντίνος Ρόντος / Δρ. Ευστράτιος Παπάνης
Πηγή: academia.edu
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram