Ψάχνεις κάποιον στο Διαδίκτυο; Το «Webmii» μπορεί να σε βοηθήσει

Βρες πληροφορίες για το άτομο που ψάχνεις


Αρχικά, το «WebMii» γεννήθηκε ως μια μηχανή αναζήτησης που επέτρεπε την αναζήτηση δεδομένων για καλλιτέχνες, πολιτικούς ή χαρακτήρες ταινιών. Αλλά με την πάροδο του χρόνου έχει γίνει μια γενική πηγή αναζήτησης πληροφοριών διάσημων και απλών ανθρώπων.

Το «WebMii» προσφέρει μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση και παρουσιάζει διάφορες πληροφορίες για εμάς, ακριβώς όπως τις βλέπουν οι άλλοι στο διαδίκτυο. Δηλαδή, εκτός από τα προσωπικά μας δεδομένα, μπορεί να εμφανίζονται και πληροφορίες για τους φίλους μας, τις επαφές στα κοινωνικά δίκτυα, δημόσιες δημοσιεύσεις που μπορεί να έχουμε κάνει, σχόλια κλπ. Εκτός από ονόματα, μπορούμε να βάλουμε και ιστοσελίδες όπως στο παράδειγμα του βίντεο που φτιάξαμε και το χωρίσαμε σε δύο λέξεις χωρίς τελεία.




Ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα είδος ηλεκτρονικού μετρητή φήμης, το «Score». Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί αυτός ο μετρητής βασίζεται στο πόσες φορές έχει γίνει αναζήτηση για το «Ονοματεπώνυμό» μας στο ίντερνετ και με βάση αυτού μας δίνετε μια γενική βαθμολογία από το 0 μέχρι το 10.

Οδηγίες:

  • Στο πλαίσιο εκεί που λέει «First name and Last name» γράφετε το ονοματεπώνυμο του ατόμου που ψάχνετε και μετά πατάτε «Search». Προσοχή: Σε αυτό το κουτάκι, πρέπει να βάλετε δύο λέξεις κι όχι μία.
  • Σε περίπτωση που δεν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορείτε να δώσετε κι ένα παραπάνω στοιχείο στο πλαίσιο «filter homonyms»

Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε και την εφαρμογή για iOS κινητά τηλέφωνα και τη λειτουργία «Φωνητικής Αναζήτησης» στην Αγγλική Γλώσσα που είναι διαθέσιμη μόνο για τα κινητά της Apple

Ακολούθησε το σύνδεσμο για να μπεις στην εφαρμογή ► Webmii


Συντάκτης του άρθρου: Εύα Κρεμμύδα

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram