ZPlayer - Ένας ξεχωριστός δωρεάν music player

δωρεάν Music Player


Το ZPlayer είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής με μια ιδιαίτερη εμφάνιση γραμμένο σε Java που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον. Υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα μορφών ήχου περισσότερο ή λιγότερο δημοφιλή, όπως MP2, MP3, WAV, FLAC, AC3 και πολλά άλλα.
Τα αρχεία μπορούν να φορτωθούν εύκολα στη λίστα αναπαραγωγής, η οποία εμφανίζει το όνομα του τραγουδιού, τη διάρκεια, την ημερομηνία και το μέγεθος.

Το πρόγραμμα διαθέτει βασικές επιλογές ελέγχου αναπαραγωγής, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να κάνουμε παύση, αναπαραγωγή ή διακοπή και επανάληψη του τρέχοντος κομματιού ή ολόκληρης της λίστας,  μετάβαση στο επόμενο ή το προηγούμενο τραγούδι, ενώ διαθέτει χρήση της γραμμής προόδου για πλοήγηση σε όλο το τραγούδι.

Διαθέτει έλεγχο έντασης με ανεξάρτητη ρύθμιση του κάθε καναλιού καθώς και αυτόματο και χειροκίνητο έλεγχο ενίσχυσης για την προσαρμογή του ήχου.
Για την καλύτερη ποιότητα αναπαραγωγής, το ZPlayer διαθέτει ενσωματωμένο ισοσταθμιστή 16 ζωνών (Εκουαλάϊζερ), πρόσθετα φίλτρα κατά της αλλοίωσης και παρεμβολής, εφέ μπάσου κ.α. Το ZPlayer, διατίθεται εντελώς δωρεάν για Windows και Linux Λειτουργικά συστήματα.


Έκδοση: 3.6.0
Μέγεθος: 11.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Davi Dagostin Gonçalves
Πηγή: sites.google.com/site/zankuroplayer
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram