Charger Tester - Δες αν φορτίζει σωστά το κινητό σου

Δωρεάν εφαρμογή που σου δείχνει αν ο φορτιστής που χρησιμοποιείς φορτίζει σωστά το κινητό σου


Υπάρχουν πολλοί φορτιστές εκεί έξω που μπορεί να «ταιριάζουν» στο κινητό ή το tablet μας. Το ότι «κουμπώνουν» δεν σημαίνει φυσικά ότι είναι όλοι ίδιοι και φορτίζουν σωστά τη συσκευή μας.
Το να χρησιμοποιούμε άλλον φορτιστή που δεν παρέχει τα σωστά Αμπέρ για στην συσκευή μας, μόνο ζημιά κάνουμε στη μπαταρία και αυτό αποδεικνύεται με την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα την αύξηση χρόνου φόρτισης και ταυτόχρονα τη μείωση διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Με το δωρεάν Charger Tester για Android συσκευές, μπορούμε να δούμε σε πραγματικό χρόνο τα mA (Miliampere) που παρέχει ο φορτιστής που χρησιμοποιούμε για την συσκευή μας και ταυτόχρονα μας ενημερώνει αν η φόρτιση είναι επαρκής.

Όπως μας ενημερώνει ο Έλληνας προγραμματιστής της εφαρμογής, Το Charger Tester είναι μια εφαρμογή που βασίζεται πάρα πολύ στο υλικό (Hardware) με συνέπεια να μην εμφανίζει την ένταση του ρεύματος σε όλες τις συσκευές (ανάλογα την εταιρία). για παράδειγμα, οι συσκευές Samsung, δεν παρέχουν τέτοιες πληροφορίες για τις μπαταρίες τους και επομένως δεν θα δουλέψει η εφαρμογή σε αυτές.

Έκδοση: 3.9
Μέγεθος: 2.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 και άνω
Κατασκευαστής: Asterios
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram