Day Organizer - Ένα δωρεάν ημερολόγιο είναι πάντα χρήσιμο

Χρήσιμο δωρεάν ημερολόγιο


Το «Day Organizer» είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Windows που μας προσφέρει ένα απλό ηλεκτρονικό ημερολόγιο για να οργανώσουμε τις δραστηριότητές μας. Το περιβάλλον εργασίας είναι εύπεπτο και δε θα μας δυσκολέψει καθόλου.
Οι λειτουργίες του είναι τόσες ώστε η εμπειρία μας να είναι ευχάριστη χωρίς περιττά στοιχεία και συγχρόνως να έχουμε ακριβώς αυτά που χρειάζεται ένα σύγχρονο ημερολόγιο. Με λίγα λόγια, μπορούμε να προβάλλουμε το ημερολόγιο ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα και με διπλό κλικ επάνω σε μια ημέρα να αρχίσουμε την καταχώρηση.

Στο Day Organizer, εκτός των απλών σημειώσεων, μπορούμε να το εμπλουτίσουμε με λεπτομέρειες όπως την τοποθεσία του συμβάντος, την ημερομηνία έναρξης και λήξης καθώς και την ώρα. Ημερολόγιο χωρίς υπενθυμίσεις δε νοείτε, γι' αυτό και θα μπορείς εύκολα να ορίσεις τις υπενθυμίσεις ακόμα και με δικό σου αρχείο ήχου εκτός των προεπιλεγμένων.
Επιπλέον, υπάρχει πλαίσιο αναζήτησης καταχωρήσεων και δυνατότητα να πάρουμε backup (αντίγραφα ασφαλείας).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το «Day Organizer» δεν έχει πάρει νέα αναβάθμιση από τον Μάρτιο του 2018 αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί απροβλημάτιστα και στα Windows 11. 

Έκδοση: 3.1.0
Μέγεθος: 26 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Patrik Tanzer
Πηγή: day-organizer.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal