RandPass Lite - Δημιουργήστε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης

Δημιουργία ισχυρών κωδικών πρόσβασης


Το RandPass είναι μια μικρή εφαρμογή σχεδιασμένη ειδικά για δημιουργία τυχαίων και ισχυρών κωδικών πρόσβασης. Έχει ένα «έξυπνο» UI (περιβάλλον εργασίας) όπου τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που μας παρέχει μπορούν να πραγματοποιηθούν με ελάχιστα μόνο βήματα.
Το εργαλείο αυτό προσφέρει έναν πίνακα προεπισκόπησης, ώστε να μπορούμε εύκολα να ελέγξουμε τους κωδικούς που δημιουργήσαμε.

Το πρόγραμμα, συνοδεύεται από πολλές ειδικές παραμέτρους με τις οποίες μπορούμε να καθορίσουμε το μήκος, τον αριθμό και το συνδυασμό των παραγόμενων κωδικών πρόσβασης.

Με λίγα λόγια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συνδυασμούς μικρών και μεγάλων γραμμάτων, συνδυασμούς μόνο με αριθμητικά ψηφία, με δικές μας προσθήκες αριθμών και γραμμάτων και ένα σωρό πιθανούς συνδυασμούς ώστε να δημιουργήσουμε απροσπέλαστους κωδικούς με ένα κλικ του ποντικιού.  Το RandPass, προσφέρεται και ως portable εφαρμογή, για να την «κουβαλάμε» μαζί μας σε ένα USB Flash. 

Έκδοση: 1.6
Μέγεθος: 1.74 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Denis Kozlov
Πηγή: den4b.com
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram