XTR Toolbox - Καθαρισμός και βελτίωση των Windows

Δωρεάν βελτίωση των Windows


Το XTR Toolbox είναι μια εύχρηστη και δωρεάν φορητή (portable) εφαρμογή για Windows που προσφέρει επιλογές καθαρισμού και βελτιστοποίησης των Windows. 
Στην επιλογή «Quick Tools» θα μπορέσουμε να κάνουμε επαναφορά (reset) της μνήμης cache των εικονιδίων και γραμματοσειρών, καθώς και μια επιλογή για να καθαρίσουμε και να επαναφέρουμε τις καταχωρίσεις «EventLog» των Windows.

Επιπλέον, τα πρόσθετα εργαλεία απορρήτου και καθαρισμού (Privacy & Cleanup tools), μας επιτρέπουν να απεγκαταστήσουμε προεπιλεγμένες εφαρμογές των Windows, να αφαιρέσουμε τις ενημερώσεις τηλεμετρίας (Windows 7 και 8), να καθαρίσουμε ανεπιθύμητα αρχεία και να διαχειριστούμε τις εγκατεστημένες επεκτάσεις του Chrome.

Το XTR Toolbox περιλαμβάνει επίσης έναν απλό διαχειριστή εκκίνησης (Startup Manager), έναν Διαχειριστή Υπηρεσιών (services Manager) και έναν Διαχειριστή Αρχείων Hosts (Hosts File Manager). 


Έκδοση: 2.1
Μέγεθος: 2.76 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: XTR Toolbox
Πηγή: xtrtoolbox.blogspot.com
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram