[How to]: Διαγραφή του καναλιού μου στο Youtube

Διαγραφή καναλιού στο Youtube


Αν θέλεις να διαγράψεις το κανάλι σου στο Youtube, τα βήματα για να το κάνεις είναι απλά και σε λιγότερο από ένα λεπτό θα είμαστε έτοιμοι και το κανάλι θα αποτελεί παρελθόν.
Γιατί να διαγράψω το κανάλι μου, θα μου πεις.  Προφανώς τον λόγο τον ξέρεις μόνο εσύ, αν και θα μπορούσα να σου πω πάρα πολλούς αλλά δεν είναι του παρόντος.

Τα βήματα

1. Αρχικά, πάμε στην κεντρική σελίδα του youtube όντας συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό μας. Στην αριστερή στήλη και αφού σκρολάρουμε προς τα κάτω, πατάμε στην επιλογή «Ρυθμίσεις»




2. Στο επόμενο μενού και πάλι στην αριστερή στήλη, πατάμε τις «Σύνθετες ρυθμίσεις»

3. Πλέον, βρισκόμαστε στο μενού όπου στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει ένα κουμπί που γράφει «Διαγραφή καναλιού». Το πατάμε και το σύστημα θέλει να βάλουμε πάλι τον κωδικό του λογαριασμού μας για επιβεβαίωση.






4. Τώρα βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τη διαγραφή του καναλιού μας. Υπάρχουν δύο (2) επιλογές. Να αποκρύψουμε το κανάλι και στην ουσία να γίνει ιδιωτικό και να το βλέπουμε μόνο εμείς χωρίς να χαθεί τίποτα απ' όσα έχουμε ανεβάσει, και η δεύτερη επιλογή είναι να διαγράψουμε μια και καλή το κανάλι μας.

Υπόψιν, με τη διαγραφή του καναλιού μας, διαγράφονται όλα tα βίντεο που έχουμε ανεβάσει μέχρι στιγμής, όλα τα κανάλια που ακολουθούμε και όλα τα σχόλια που έχουν γίνει από εμας στο youtube.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram