Dictation.io - Μιλάς και αυτό στα γράφει (φωνητική πληκτρολόγηση κειμένων)

Δωρεάν φωνητική πληκτρολόγηση


Σήμερα σου έχω πάρα πολύ καλά νέα. Το Dictation.io είναι μία εξαιρετική online πλατφόρμα με την οποία μπορούμε να υπαγορεύσουμε ένα κείμενο με τη φωνή μας και να μετατραπεί σε πραγματικό χρόνο σ' ένα ωραιότατο γραπτό. Σε παλιότερο άρθρο είδαμε τα έγγραφα της Google, τα οποία έχουν μια παρόμοια λειτουργία, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με εξειδικευμένη υπηρεσία που κάνει μόνο αυτό και ομολογουμένως το κάνει πολύ καλά.

Το Dictation.io είναι εντελώς δωρεάν, δεν απαιτεί καμία εγγραφή και μπορούμε άμεσα να υπαγορεύσουμε τα κείμενά μας.  Φυσικά, εκτός από την αγγλική γλώσσα, είναι συμβατή και με τα ελληνικά όπως και με πολλές άλλες γλώσσες.

Το τελικό κείμενο μπορεί να αποθηκευτεί σε απλή μορφή κειμένου στον υπολογιστή μας, να το εκτυπώσουμε ή να το αποθηκεύσουμε σε PDF.  Τέλος, να πούμε ότι αυτό το κείμενο που μόλις διαβάσατε, γράφτηκε εξολοκλήρου με το Dictation.io.

Επισκέψου τον φωνητικό κειμενογράφοdictation.io: φωνητική πληκτρολόγηση

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal