Trendit - Όλα τα trends της Ελληνικού ίντερνετ σε μια σελίδα

Τα ελληνικά trends μαζεμένα σε μια σελίδα

Το Trendit είναι ένα νέο ανερχόμενο site, κατασκευασμένο από τους Έλληνες Δημήτρη Κανέλλη, Νίκο Αναγνωστόπουλου και Χρήστο Ποθητάκη, με το οποίο έχεις σε μία και μόνο σελίδα όλα τα trends στην ελληνική digital σκηνή!

Με λίγα λόγια, το Trendit, είναι ένα site που ανανεώνει (κάθε 10-15 λεπτά) όλα τα trends σε κάθε γνωστή πλατφόρμα! Πολύ χρήσιμο για όσους δεν θέλουν να χάνουν τα Viral θέματα και να βλέπουν τι «πουλάει» στο διαδίκτυο τη συγκεκριμένη στιγμή. Όσοι ειδικά ασχολείστε με αρθρογραφία, επικοινωνία, περιεχόμενο, Social κτλ, θα το βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Με το που μπείτε στο Trendit, θα δείτε στήλη με τα Hot θέματα που ονομάζεται Hot right now, τα Google Trends, Twitter trends, Reddit Trends, Youtube Trends και τα Giphy trends. Με το που πατήσεις επάνω σε κάθε Trending Keyword, τότε θα σε κατευθύνει σε ελληνική σελίδα που αναφέρει για το συγκεκριμένο θέμα για να διαβάσεις την είδηση.

• Ακολούθησε το σύνδεσμο και μπες στο Trendit ► Trendit.gr - What the fuck is happening right now

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram