Toontastic 3D - Δωρεάν εφαρμογή για να φτιάξεις 3D Animations με τη δική σου φωνή

Δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας 3D Κινουμένων σχεδίων


Η εφαρμογή Toontastic 3D από την Google, είναι ένα διασκεδαστικό δωρεάν εργαλείο που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά για να μπορούν να δημιουργούν εύκολα και δημιουργικά τρισδιάστατα Animations με συνοδεία της δικής τους φωνής και ηχητικών εφέ, σχεδιάζοντας οι ίδιοι τους χαρακτήρες. Βέβαια, μπορούμε να προσθέσουμε τρισδιάστατους χαρακτήρες που περιέχονται ήδη στην εφαρμογή. Το Toontastic διατίθεται εντελώς δωρεάν για Android και iOS συσκευές.

Αφού μπούμε στην εφαρμογή, πατάμε στο σύμβολο + για να δημιουργήσουμε τη δική μας ιστορία κινουμένων σχεδίων. Έχουμε τη δυνατότητα επιλογής τριών (3) σεναρίων: Σύντομη ιστορία (με 3 σκηνές), κλασική ιστορία (με 5 σκηνές) και επιστημονική εργασία (με 5 σκηνές).

Εδώ που τα λέμε, η εφαρμογή μπορεί να προορίζεται για παιδιά αλλά και οι μεγάλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτή φτιάχνοντας εύκολα όμορφα και διασκεδαστικά animations είτε για διαφημιστικούς ή και για άλλους σκοπούς. Μιλάμε για τη Google, οπότε η ποιότητα και η λειτουργικότητα του Toontastic 3D, περισσεύει. Δείτε ένα Trailer της εφαρμογής:



Έκδοση: 1.0.5
Μέγεθος: 31 MB (Android) - 307 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω / iOS 9.0 και άνω
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: toontastic.withgoogle.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram