AgaueEye - Δες τα FPS και την κατανάλωση RAM ενώ παίζεις παιχνίδια

Δες τα FPS και την κατανάλωση RAM ενώ παίζεις παιχνίδια

Όταν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε τα FPS (Frames Per Second) κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, ή τη RAM που καταναλώνει ο υπολογιστής μας εκείνη τη στιγμή, είναι πολύ καλό για να έχουμε μια εικόνα των δυνατοτήτων του PC. Βρήκαμε μια πολύ καλή δωρεάν και ελαφριά εφαρμογή για Windows, με την οποία μπορούμε να τα δούμε όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο. Το πρόγραμμα είναι το AgaueEye, το οποίο εμφανίζει όλες αυτές τις πληροφορίες διακριτικά στο πάνω μέρος της οθόνης μας. Εκτός από την RAM και τα FPS, μπορούμε να δούμε θερμοκρασίες, χρήση της κάρτας γραφικών (GPU) και άλλα.

Δες ένα βίντεο:


Το AgaueEye είναι παραμετροποιήσιμο και μπορούμε να το φέρουμε στα μέτρα μας με όποια πληροφορία θέλουμε να εμφανίζεται. Αυτή τη στιγμή, οι δημιουργοί της εφαρμογής, αναφέρουν ότι υποστηρίζει πάνω από 3600 games. Φυσικά, εκτός από τα παιχνίδια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνιμα για να βλέπετε τις διάφορες λειτουργίες και κατανάλωση του Hardaware του υπολογιστή σας, έχοντάς το στην επιφάνεια εργασίας.

Έκδοση: 0.79
Μέγεθος: 18.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: xoptiray.com
Πηγή: xoptiray.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram