Microsoft Edge - Κατεβάστε δωρεάν τον Web browser της Microsoft

Κατέβασε δωρεάν τον Microsoft Edge


Πλέον, ο Microsoft Edge, ο browser της Microsoft που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά με την έλευση των Windows 10 το καλοκαίρι του 2015, είναι διαθέσιμος εντελώς δωρεάν για τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows 7, Windows 8.1, macOS, Windows Server 2008/2012, Windows Server 2016+ και Windows 10.

Ο Microsoft Edge, χρησιμοποιεί την Chromium Engine της Google όπως και ο Chrome browser. Τα πρόσθετα (Extensions) του Google Chrome μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου και στον Edge, οπότε όσοι θέλετε να κάνετε τη μετάβαση από Google Chrome και έχετε κάποια αγαπημένα πρόσθετα, μπορείτε να το κάνετε άφοβα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι υπάρχει η λειτουργία Collections όπου μπορείς να ομαδοποιείς τα πάντα που κάνεις στο διαδίκτυο. Από εικόνες και κείμενα μέχρι links κ.α. Στο download link που δίνουμε στο τέλος του άρθρου, θα μεταβείς στην επίσημη ιστοσελίδα για να κατεβάσεις την έκδοση για το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 1.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac OS
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: microsoftedgeinsider.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram