Words of Wonders - Από τα καλύτερα δωρεάν σταυρόλεξα για το κινητό σου

Δωρεάν σταυρόλεξο


Το Words of Wonders είναι ένα δωρεάν παιχνίδι Σταυρόλεξο με αρκετές διαφορές από τα κλασικά σταυρόλεξα που ξέρουμε. Σου δίνονται κάποια γράμματα και ένα κενό σταυρόλεξο όπου καλείσαι να «παίξεις» με αυτά και με συνδυασμούς να βρεις όλες τις πιθανές λέξεις που σχηματίζονται για να συμπληρώσεις το σταυρόλεξο.

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι που ακονίζει το μυαλό και μένει αμείωτο το ενδιαφέρον του παίκτη.  Καθώς συμπληρώνεις σταυρόλεξα θα «ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο» μέσα από τα όμορφα πραγματικά τοπία και αξιοθέατα που εμφανίζονται στο background από διάφορα σημεία της Γης με διάφορες πληροφορίες γι' αυτά.

Το Words of Wonders έχει μέχρι στιγμής πάνω από 50.000.000 downloads και η βαθμολογία του στο Google Play Store είναι εξαιρετική αφού φτάνει στο εντυπωσιακό 4.6/5 αστέρια. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές.

Έκδοση: 1.10.3
Μέγεθος: 125 MB (Android) - 594 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω - iOS 9.0 και άνω
Κατασκευαστής: Fugo Games
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram