Game2.0 - Το καλύτερο gaming site στην Ελλάδα

Το καλύτερο Gaming site στην Ελλάδα


Οι απόψεις είναι σαν το δαχτυλικό αποτύπωμα. Ο καθένας έχει από ένα! Βέβαια, εδώ κολλάει άλλη παρομοίωση αλλά δεν πρέπει να γίνουμε site για ενήλικους. Games δεν παίζω φανατικά για να με αποκαλείς Gamer αλλά δεν με λες και άσχετο διότι με την τεχνολογία ασχολούμαι καθημερινά και η τριβή μου αναγκαστικά ( η όχι) με το gaming είναι αναπόφευκτη.

Παρακολουθώ συνέχεια τα νέα της Gaming σκηνής και ...μπλα...μπλα...μπλα.... ααα τι λέγαμε; για τις απόψεις και τα αποτυπώματα ε; Ε ναι, για να μην μακρηγορώ, το μοναδικό Ελληνικό site που παρακολουθώ και δεν χάνω νέα του είναι το Game2.0. Ναι, η προσωπική άποψη γι' αυτό το site είναι ότι πρόκειται για την ποιοτικότερη δουλειά που έχω δει στον ελληνικό χώρο, απ όλες τις απόψεις. και εξηγούμαι αμέσως.

Site που πάει σφαίρα

Από τεχνικής άποψης, το Game2.0 πάει σφαίρα, είναι το πιο γρήγορο (σε φόρτωμα) site του είδους του στην Ελλάδα. Ένα gaming site πρέπει να έχει πολύ πληροφορία στην κεντρική σελίδα του, τουλάχιστον έτσι είθισται, έτσι απαιτεί η μόδα. Το Game2.0 το κάνει αυτό αλλά δεν χάνεσαι στις σελίδες του. Είναι έτσι δομημένο, που δεν σε μπερδεύει, σε ξεκουράζει και θέλεις να ανοίξεις ακόμα μία σελίδα...και ακόμα μία σελίδα... και πάει λέγοντας. Πραγματικά, όταν μπαίνω εκεί για 5 λεπτά, φεύγω μετά από 1 ώρα!




Ουσία και έμπειροι συντάκτες

Εκτός όμως του όμορφου σχεδιασμού του και της ποιοτικής δουλειάς που έχει γίνει από τον developer, υπάρχει άρτιο υλικό και καθημερινή ενημέρωση από έμπειρους συντάκτες. Είναι ένα Gaming site που δεν φλυαρεί με την ειδησεογραφία (που είναι ήδη πολύ μεγάλη), με αποτέλεσμα να φιλτράρει την είδηση για να σου δώσει αυτό που θέλεις, την ουσία.

Αξίζει ένα bookmarked

Για ένα Gaming site που σέβεται τον εαυτό του, στο Game2.0 θα βρεις «καθαρές» και σταράτες στήλες!  Στην κορυφή του site θα δεις τα τρέχοντα Νέα, Απόψεις, Reviews όπως και στήλες για Playstation, XBOX, Nintendo, PC και ό,τι αφορά την Τεχνολογία, στο gaming κομμάτι της.
Δεν λείπει η στήλη με τους Editors, για να βλέπεις με ποιους έχεις να κάνεις αλλά και ένα Αρχείο για να περιηγηθείς εύκολα σε όλη την ύλη του site με άρθρα χωρισμένα ανά μήνα ή κατηγορία από την αρχή του site, που ξέχασα να πω, βρίσκεται online από τον μακρινό Σεπτέμβριο του 2008.

Για όλα τα υπόλοιπα, αφήνω να εξερευνήσεις αυτή την άρτια δουλειά των παιδιών (όχι δεν με πληρώσανε για να τα πω αυτά) ► Μπες στο Game2.0


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram