Red Eclipse - Δωρεάν τρισδιάστατο παιχνίδι πρώτου προσώπου

Red Eclipse - Δωρεάν παιχνίδι FPS


Το Red Eclipse είναι ένα δωρεάν και τρισδιάστατο FPS (First Person Shooter) παιχνίδι βασισμένο στη μηχανή Cube Engine 2 με όμορφα γραφικά και διασκεδαστικό gameplay.

Όπως πολλά από τα δωρεάν παιχνίδια FPS, έτσι και το Red Eclipse είναι Multiplayer, χωρίς βέβαια να λείπει το κλασικό single mode.
Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από χάρτες και τα είδη παιχνιδιών οπού μπορούμε να επιλέξουμε για να παίξουμε είναι: Campaign, Deathmatch, Capture theFlag, Defend the Flag, Time Trial και Bomber Ball.

Το Red Eclipse είναι ανοικτού κώδικα και συντηρείται αποκλειστικά από εθελοντές, γιαυτό και στην επίσημη ιστοσελίδα του θα δούμε διάφορους τρόπους να κάνουμε μια δωρεά. Όσοι το έχετε με την δημιουργικότητα, θα το χαρείτε ακόμα παραπάνω αφού υπάρχει mode για να φτιάξουμε τους δικούς μας χάρτες.

Το Red Eclipse είναι αρκετά «ελαφρύ» και μπορεί να τρέξει σε παλιούς υπολογιστές που δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζονται ως Gaming PC΄s. Οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι:

  • Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo U7600, 
  • μνήμη RAM: 2 GB, 
  • κάρτα γραφικών: Nvidia Geforce 9800  GT. 

Δείτε ένα trailer



Τέλος, να πούμε ότι είναι διαθέσιμο για Windows, Mac και Linux λειτουργικά συστήματα, ενώ στο link που σας παραπέμπουμε στο τέλους του άρθρου, θα μεταβείτε στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού για να βρείτε όλα τα απευθείας download links για το λειτουργικό που επιθυμείτε, όπως και link για να προσθέσετε το Red Eclipse, στον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα του Steam.


Έκδοση: 2.0.0
Μέγεθος: 883 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Linux
Κατασκευαστές: Quinton Reeves, Lee Salzman
Πηγή: redeclipse.net
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram