Call of Duty Mobile - Το απόλυτο πολεμικό παιχνίδι στο κινητό μας εντελώς δωρεάν

cod mobile battle royale παιχνίδι για κινητα smartphones


Πριν λίγους μήνες η Activision πήρε την απόφαση να μεταφέρει το πασίγνωστο παιχνίδι Call of Duty στις οθόνες των κινητών μας. Το αποτέλεσμα; Φανταστικό, αφού μέσα σε λίγους μήνες το παιχνίδι συγκέντρωσε εκατομμύρια λήψεις και οι παίκτες ολοένα και αυξάνονται.

Η συνταγή της επιτυχίας ήταν αρκετά απλή, αφού το παιχνίδι έχει πανέμορφα HD γραφικά, χάρτες από παλαιότερα παιχνίδια της σειράς (Modern Warfare και Black Ops), αγαπημένα όπλα, scorestreaks και εξοπλισμός. Το παιχνίδι διαθέτει τόσο τα γνωστά 5vs5 modes όπως Team Deathmatch και Search and Destroy, όσο και το απίστευτο Battle Royale mode που βάζει 100 παίκτες στον ίδιο χάρτη για την απόλυτη μάχη επιβίωσης, στα πρότυπα των PUBG και Fortnite.

Το Call of Duty Mobile διατίθεται εντελώς δωρεάν για συσκευές Android, μέσω του Google Play, όσο και για συσκευές iPad και iPhone, μέσω του App Store της Apple!

Έκδοση: 1.0.10
Μέγεθος: 2 GB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.3+), iOS (9.0+)
Κατασκευαστής: Activision
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram