Cross DJ - Δωρεάν λογισμικό για μίξεις τραγουδιών

Δωρεάν εφαρμογή για Djing

Το Cross DJ είναι μια δωρεάν εφαρμογή DJing που δημιουργήθηκε από την γαλλική εταιρεία Mixvibes για την αναπαραγωγή και την μίξη μουσικών κομματιών.
Το Cross DJ διαθέτει ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας που δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου στην εκμάθησή του.
Στη δωρεάν έκδοση διαθέτει 2 decks, οπού μπορούμε να φορτώσουμε τα ψηφιακά μας τραγούδια για την μίξη τους. Μπορούμε να εισάγουμε τραγούδια από τον υπολογιστή μας ή από το SoundCloud καθώς και από το iTunes.

Χάρη σε έναν ισχυρό αλγόριθμο ανίχνευσης BPM, το Cross DJ βρίσκει το BPM (Beats per minute), δηλαδή το tempo των κομματιών σας και τα συγχρονίζει. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το beat grid για κομμάτια με ακανόνιστο BPM, να προσθέσετε ηχητικά εφέ και samples.

Τέλος, να αναφέρουμε πως το Cross DJ είναι πολυπλατφορμικό αφού υπάρχουν εκδόσεις για Windows, Mac, Android και iOS λειτουργικά συστήματα. Στο download link που θα δείτε πιο κάτω, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα για να κατεβάσετε την έκδοση που επιθυμείτε αλλά και μερικά δωρεάν free packs όπως τα ονομάζει με δωρεάν εφέ, samples κτλ. για να εμπλουτίσετε το πρόγραμμα.

Έκδοση: 3.4.0
Μέγεθος: 128 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Android / iOS
Κατασκευαστής: Mixvibes
Πηγή: mixvibes.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram