Moovit - Ο απόλυτος βοηθός σας για τις αστικές συγκοινωνίες

εφαρμογή για ταξίδια οασθ οασα τραινοσε

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές που έχουν πέσει στα χέρια μας τον τελευταίο καιρό είναι το Moovit. Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή που είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android, όσο και για iPhone, ενώ διαθέτει και μία αρκετά πλούσια και εύχρηστη web εφαρμογή.

Η αποστολή του Moovit είναι να μας διευκολύνει στις καθημερινές μας μετακινήσεις, κυρίως όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η κυριότερη λειτουργία του είναι να μας εμφανίσει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μεταφερθούμε από ένα σημείο σε ένα άλλο μέσα σε μία πόλη, χρησιμοποιώντας την δημόσια συγκοινωνία, είτε αυτή είναι τα αστικά λεωφορεία, είτε το μετρό, είτε τρένο. Η χρησιμότητά του όμως δεν σταματά εκεί, αφού μας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο σε πόσα λεπτά έρχεται κάθε λεωφορείο, ή άλλο μέσο, που ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε, πότε να κατεβούμε από αυτό, ενώ μας εμφανίζει και πόσα λεπτά περπάτημα έχουμε από και προς την κάθε στάση.

Το Moovit είναι κατάλληλο και για ταξίδια, αφού πέρα από τις ελληνικές εταιρίες συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ, ΟΑΣΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΚΤΕΛ Πάτρας, ΚΤΕΛ Χανίων κ.α.) και τον χάρτη της χώρας μας, υποστηρίζει τις ίδιες λειτουργίες σε πάνω από 100 χώρες και 3000 πόλεις του κόσμου, ενώ σε μεγάλες πόλεις συνεργάζεται και με εταιρίες όπως το Uber, ακόμη και με εταιρίες ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών (π.χ. Hive). Τέλος, αυτό μας ενημερώνει και για καθυστερήσεις που ενδέχεται να υπάρξουν στην διαδρομή μας.

Αυτά και πολλά άλλα οδήγησαν το Moovit στο να κερδίσει τον τίτλο της Καλύτερης Τοπικής Εφαρμογής το 2016, στο Google PlayStore.


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Browser
Κατασκευαστής: Moovit INC
Πηγή: moovit.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram