My 70's/80's/90's TV - Ταξιδέψτε με δωρεάν τηλεοπτικό υλικό από τις δεκαετίες του 70, 80 και 90


δωρεάν τηλεοπτικό υλικό από παλιές δεκαετίες εβδομήντα ογδόντα ενενήντα

Τρεις ιδιαίτερες ιστοσελίδες θα σας παρουσιάσουμε αυτή την φορά στο dwrean.net, και ελπίζουμε πως αυτές θα σας συγκινήσουν  - ταξιδέψουν αρκετά. Μόλις, επισκεφθούμε το My 70's/80's/90's TV, βλέπουμε μία CRT τηλεόραση, της ανάλογης εποχής, και δίπλα αρκετά πλήκτρα. Μέσα από αυτά μπορούμε να την χειριζόμαστε, δηλαδή να την ανοίγουμε, να ρυθμίζουμε την ένταση αλλά το κυριότερο, να αλλάζουμε "κανάλι". Αρκετά ενδιαφέρον είναι το γεγονός, πως ακόμη και τα πλήκτρα πάνω στην ίδια την συσκευή, φαίνεται να λειτουργούν κανονικά, παράλληλα βέβαια με το πιο εύχρηστο μενού.

Αλλάζοντας σταθμό, μπορούμε να πέσουμε πάνω σε άφθονο τηλεοπτικό υλικό της εποχής, όπως καρτούν, διαφημίσεις, δραματικές σειρές, τηλεπαιχνίδια, talkshows, ειδήσεις, ταινίες, σαπουνόπερες, αθλητικά και πάρα πολλά άλλα. Μάλιστα μπορούμε να φιλτράρουμε το υλικό ώστε να μην βρίσκουμε περιεχόμενο για μία κατηγορία που δεν μας ενδιαφέρει. Τέλος, μπορούμε να επιλέξουμε και συγκεκριμένα έτη, ώστε να το ταξίδι μας στον χρόνο να γίνει ακόμη πιο στοχευμένο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιστοσελίδες λειτουργούν τραβώντας βίντεο από το YouTube, τα οποία ο δημιουργός κατηγοριοποίησε στις επιμέρους θεματικές ενότητες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: ► My 70's TV
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: ► My 80's TV
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: ► My 90's TV

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram