Ome TV - Δωρεάν βιντεοκλήσεις και γνωριμίες με άτομα από όλον τον κόσμο

Με το Ome TV κάνετε βιντεοκλήση με γυναίκες και άντρες εντελώς δωρεάν.


Το OmeTV είναι μία ιστοσελίδα που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας αλλά και σε αρκετές άλλες χώρες. Αφού την επισκεφθούμε θα μπορούμε να συνομιλήσουμε εντελώς δωρεάν με γυναίκες και άντρες από όλο τον κόσμο. Φυσικά αυτό θα ήτανε λιγότερο εντυπωσιακό, αν το Ome δεν υποστήριζε κάμερες.

Μόλις συνδεθούμε με κάποιον τον βλέπουμε στην οθόνη μας, ενώ λίγο πιο κάτω υπάρχει ένα κενό μέσω του οποίου μπορούμε να στέλνουμε και να λαμβάνουμε γραπτά μηνύματα. Αν το άτομο που συνδεθήκαμε δεν μας κάνει, ένα κλικ αρκεί για να πάμε στο επόμενο! Υπολογίζεται πως κάθε μέρα περισσότερα από 500.000 άτομα χρησιμοποιούν το Ome, ενώ οι χρήστες του είναι πάνω από ένα εκατομμύριο!

Για να ξεκινήσεις δεν χρειάζεται καμία εγγραφή η πληρωμή, αρκεί να μπεις στην ιστοσελίδα μέσω του παρακάτω συνδέσμου, ή να κατεβάσεις την εφαρμογή για το Android τηλέφωνό σου. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως το OmeTV επιβλέπει τις συνομιλίες μέσω συντονιστών, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αναφοράς κάποιου χρήστη αν αυτός παραβιάζει τους κανόνες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: ► Web εφαρμογή του Ome

Σύνδεσμος για την Android εφαρμογή ► Android εφαρμογή του Ome


Λειτουργικό σύστημα: Browser, Android (4.1+)
Κατασκευαστής: Video Chat Alternative
Πηγή: ome.tv
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram