Opera GX - Ο πρώτος gaming browser με ενσωματωμένο δωρεάν VPN

browser for video games gamers opera free vpn

Ναι! Σωστά διαβάσατε! Μετά από gaming πληκτρολόγια, ποντίκια, οθόνες, laptop, καρέκλες και smartphones, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε έναν gaming browser και για την ακρίβεια τον πρώτο. Ο Opera GX έρχεται από την γνωστή εταιρία και ενσωματώνει αρκετές λειτουργίες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των παικτών.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες λειτουργίες του είναι το GX Control, ένα εργαλείο που μέσω αυτού μπορούμε να περιορίζουμε τους πόρους που χρησιμοποιεί ο browser σε CPU και RAM, ώστε να μην επιβραδύνει σημαντικά τον υπολογιστή μας όσο παίζουμε. Ταυτόχρονα, σε μία καρτέλα με όνομα GX Corner παρουσιάζονται ειδήσεις σχετικές με τα video games, αλλά και προσφορές σε διάφορα παιχνίδια. Παράλληλα, o OPERA GX συνεργάζεται με το Twitch και μας ειδοποιεί όταν κάποιο κανάλι που είμαστε συνδρομητές ξεκινήσει ένα νέο livestream.

Τα gaming χαρακτηριστικά του όμως δεν σταματάνε εδώ, αφού παρουσιάζει άπειρες επιλογές παραμετροποίησης, τόσο όσο αφορά την εμφάνιση όσο και διάφορα ηχητικά εφέ. Ευτυχώς, ο Opera GX δεν παύει να είναι και ένα φυσιολογικός browser, μάλιστα με αρκετές χρήσιμες λειτουργίες, όπως το δωρεάν VPN της εταιρίας, τα pop-out παράθυρα για chat στο Facebook, αλλά και ο ενσωματωμένος ad-blocker.

Έκδοση: LVL 1
Μέγεθος: 4.7MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Opera
Πηγή: opera.com
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram