Privnote - Μοιραστείτε κείμενα και σημειώσεις μέσω συνδέσμων που αυτοκαταστρέφονται

εξυπνη ιστοσελιδα σημειώσεις με κωδικο και link συνδεσμο



Πόσες φορές θέλετε να στείλετε ένα κείμενο σε έναν φίλο ή φίλη και αυτό μετά να διαγραφεί; Αν η απάντηση είναι συχνά τότε η ιστοσελίδα που θα σας παρουσιάσουμε είναι για εσάς. O λόγος για το Privnote, μία απλή και γρήγορη ιστοσελίδα που λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο.

Αφού γράψετε το κείμενο σας μέσα στο σχετικό πλαίσιο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το πλήκτρο Create Note και τότε θα λάβετε έναν σύνδεσμο που θα οδηγεί στο κείμενό σας. Αφού στείλετε το σύνδεσμο και χρησιμοποιηθεί από άλλο άτομο, τότε θα πάψει να λειτουργεί και το κείμενό σας θα χαθεί για πάντα. 

Πέρα από αυτό, μέσω του πλήκτρου Show Options μπορείτε να επιλέξετε κάποιο χρονικό όριο για την αυτοκαταστροφή του συνδέσμου σας, να βάλετε κάποιον κωδικό πρόσβασης στην σημείωσή σας ή ακόμη και να λάβετε ειδοποίηση μέσω email όταν το κείμενο καταστραφεί.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: ► Privnote

Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram