Unsplash - Μία βραβευμένη ιστοσελίδα με πάνω από 1.5 εκατομμύρια δωρεάν φωτογραφίες

εικόνες χωρίς πνευματικά δικαιώματα φωτογραφίες


Το Unsplash είναι μία ιστοσελίδα που φιλοξενεί πάνω από 1.5 εκατομμύρια φωτογραφίες από ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους απ' όλο τον κόσμο. Οι δημιουργοί ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους οι οποίες μετά φιλτράρονται από μία ομάδα ειδικών photo editors. 

Ένας από τους λόγους της τεράστιας επιτυχίας που έχει η ιστοσελίδα, αφού έχει ονομαστεί ως ένα από τα καλύτερα site φωτογραφίας από σελίδες όπως το Forbes, Entrepreneur Magazine και CNET, είναι πως οι εικόνες έχουν αρκετά "χαλαρά" πνευματικά δικαιώματα, κάτι που σημαίνει πως ο καθένας μπορεί να τις κατεβάσει και να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα, ακόμη και για εμπορικό σκοπό.
Όπως είναι λογικό, λόγω του τεράστιου όγκου των διαθέσιμων φωτογραφιών, στο Unsplash  θα βρείτε από πορτρέτα και φωτογραφίες τοπίων και αντικειμένων, μέχρι μινιμαλιστικές φωτογραφίες ιδανικές για background σε ιστοσελίδες. Μία σύντομη βόλτα μέσω του παρακάτω συνδέσμου θα σας πείσει!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: ► unsplash.com


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram